Zehnder ZCV3 folyamatos üzemű kisventilátor

Alacsony energiaigényű, folyamatosan működő fürdőszobai- és konyhai ventilátor.
100mm-es, többfokozatú, alacsony energiafogyasztású ventilátor. Megoldás a fürdőszobához, konyhához, háztartási helyiségekhez és WC-khez. ConnectSMART érintésmentes technológia az egyszerű beállításhoz, testreszabáshoz és adatnaplózáshoz, „ne zavarj” technológiával.

A Zehnder ZCV3 folyamatos üzemű kisventilátor, a korábbi, kitűnő adottságokkal rendelkező ZCV2 modell korszerűbb, továbbfejlesztett változata.

Jellemzők:

  • folyamatos üzemre tervezett (az alap szellőzési szint beállítható)
  • SMART Páratartalom érzékelés. Ha a páratartalom megnő, a ventilátor fordulatszáma megnő (beépített páratartalom érzékelő)
  • SMART túllépés-időzítő.
  • IPX5 - falra /IPX4 - mennyezetre
  • NFC csatlakozással, okostelefonról vezérelhető

Dokumentumok

Szakkereskedők

Javasoljuk, hogy a terméket valamelyik minősített szakkereskedőtől vagy kivitelezőtől vásárolja meg. Ők készítenek teljes körű árajánlatot, amely igény szerint magában foglalhat mindent a tervezéstől a beüzemelésig.

A hivatalos szakkereskedők, kivitelezők listájáért kattintson ide.

Ön szakember? Épületgépész vállalkozó? Ha szeretne a Zehnder termékekkel foglalkozni, kérem keressen minket: kapcsolat

Garancia

Önálló termék vásárlása esetén a magyar törvényi szabályozásnak megfelelő (értékfüggő) jótállást nyújt a termék eladója. 2019-től minden központi hővisszanyerő gép beüzemelés köteles! A jótállás a beüzemelés napjától kezdődik, de a központi gépet a vásárlástól számított hat hónapon belül be kell üzemeltetni!

Gyári rendszer garancia

Teljes központi szellőztető rendszer vásárlása esetén 5 év garancia igényelhető, amelyet a német gyártó biztosít. Ez a gyári szolgáltatás nem automatikus, a feltételek teljesülése esetén biztosítjuk, ha az ügyfél igényli. A szükséges adminisztráció és egyéb feltételek teljesítésében a minősített szakkereskedő partnerek nyújtanak segítséget!
5 ev gyari garancia Zehnder

További feltételekért, információkért kattintson ide.