Zehnder ZCV2 folyamatos üzemű kisventilátor

A Zehnder ZCV2 folyamatos üzemű kisventilátor alkalmas kisebb lakások szellőztetésére. Páraszabályozott. A friss levegő bejuttatását légbevezetőkkel kell biztosítani.

A Zehnder ZCV2 folyamatos üzemű kisventilátor alkalmas kisebb lakások szellőztetésére. Páraszabályozott. A friss levegő bejuttatását légbevezetőkkel kell biztosítani.

Jellemzők:

  • folyamatos üzemre tervezett (az alap szellőzési szint beállítható)
  • ha a páratartalom megnő, a ventilátor fordulatszáma megnő (beépített páratartalom érzékelő)
  • légcsatornázható kb. 6 m hosszig
  • nagyon alacsony fogyasztás (1,1 - 4,1W)
  • nagyon alacsony zajszint, 10 - 25 dB(A)
  • csatlakozó csőátmérő 100 mm
  • elektromos védettség IP24

Szakkereskedők

Javasoljuk, hogy a terméket valamelyik minősített szakkereskedőtől vagy kivitelezőtől vásárolja meg. Ők készítenek teljes körű árajánlatot, amely igény szerint magában foglalhat mindent a tervezéstől a beüzemelésig.

A hivatalos szakkereskedők, kivitelezők listájáért kattintson ide.

Ön szakember? Épületgépész vállalkozó? Ha szeretne a Zehnder termékekkel foglalkozni, kérem keressen minket: kapcsolat

Garancia

Önálló termék vásárlása esetén a magyar törvényi szabályozásnak megfelelő (értékfüggő) jótállást nyújt a termék eladója. 2019-től minden központi hővisszanyerő gép beüzemelés köteles! A jótállás a beüzemelés napjától kezdődik, de a központi gépet a vásárlástól számított hat hónapon belül be kell üzemeltetni!

Gyári rendszer garancia

Teljes központi szellőztető rendszer vásárlása esetén 5 év garancia igényelhető, amelyet a német gyártó biztosít. Ez a gyári szolgáltatás nem automatikus, a feltételek teljesülése esetén biztosítjuk, ha az ügyfél igényli. A szükséges adminisztráció és egyéb feltételek teljesítésében a minősített szakkereskedő partnerek nyújtanak segítséget!
5 ev gyari garancia Zehnder

További feltételekért, információkért kattintson ide.