Zehnder formatervezett rácsok

A Zehnder formatervezett rácsok acélból készülnek; illeszthetők a Comfotube és a Comfotube Flat51 rendszer rácsfogadó dobozaiba. Az Engelberg és Abacus rácsok iF díjas termékek (díj a formatervezésért, 2009). Zehnder formatervezett rácsok használata esetén a ComfoSet levegő mennyiség korlátozó tárcsával állítható be a kívánt légáram. Mennyezetről történő friss levegő bejuttatására a rácsot a bútorozás figyelembevételével, nagy körültekintéssel kell alkalmazni.

A Zehnder formatervezett rácsok acélból készülnek; illeszthetők a Comfotube és a Comfotube Flat51 rendszer rácsfogadó dobozaiba. Zehnder formatervezett rácsok használata esetén a ComfoSet levegő mennyiség korlátozó tárcsával állítható be a kívánt légáram. Mennyezetről történő friss levegő bejuttatására a rácsot a bútorozás figyelembevételével, nagy körültekintéssel kell alkalmazni.

Termékváltozatok

  • acél rácsok fehér színben
  • rozsdamentes acél rácsok

Méretek

  • CLD rácsfogadókhoz illő rácsok mérete: 260 x 160 mm
  • CLD hosszú rácsfogadóhoz illő rácsok mérete: 430 x 160 mm
  • CLRF rácsfogadóhoz illő rácsok mérete: 350 x 130 mm
  • CLF és TVA rácsfogadóhoz illő rácsok mérete: D160mm vagy 160x160 mm

Dizájn
Roma, Venezia, Pisa, Torino, Genua  négyzet
Sans soucis, Sacré coeur, Venezia, Torino kerek

Nem mindegyik dizájn érhető el mindegyik típusú rácsfogadóhoz. A teljes választék megtalálható az árlistában. A rácsok a forgalmazó partnerek bemutatótermeiben tekinthetők meg.

 

Tartozékok

Szűrő

  • Szűrősapka CLRF és TVA rácsfogadókba, 10 db-os egységcsomagban
  • Szűrő CLD rácsfogadókba, 10 db-os egységcsomagban
  • Szűrő CLF rácsfogadókba, 10 db-os egységcsomagban

Egyéb kiegészítő

  • Teleszkópos kiemelő keret CLD padlórácsként történő alkalmazásához

 

Gyári listaárak és cikkszámok az Árlista-katalógusban.

Dokumentumok

Szakkereskedők

Javasoljuk, hogy a terméket valamelyik minősített szakkereskedőtől vagy kivitelezőtől vásárolja meg. Ők készítenek teljes körű árajánlatot, amely igény szerint magában foglalhat mindent a tervezéstől a beüzemelésig.

A hivatalos szakkereskedők, kivitelezők listájáért kattintson ide.

Ön szakember? Épületgépész vállalkozó? Ha szeretne a Zehnder termékekkel foglalkozni, kérem keressen minket: kapcsolat

Garancia

Önálló termék vásárlása esetén a magyar törvényi szabályozásnak megfelelő (értékfüggő) jótállást nyújt a termék eladója. 2019-től minden központi hővisszanyerő gép beüzemelés köteles! A jótállás a beüzemelés napjától kezdődik, de a központi gépet a vásárlástól számított hat hónapon belül be kell üzemeltetni!

Gyári rendszer garancia

Teljes központi szellőztető rendszer vásárlása esetén 5 év garancia igényelhető, amelyet a német gyártó biztosít. Ez a gyári szolgáltatás nem automatikus, a feltételek teljesülése esetén biztosítjuk, ha az ügyfél igényli. A szükséges adminisztráció és egyéb feltételek teljesítésében a minősített szakkereskedő partnerek nyújtanak segítséget!
5 ev gyari garancia Zehnder

További feltételekért, információkért kattintson ide.