Zehnder ComfoValve Luna E125 szelep

A Zehnder ComfoValve Luna E125 szelep egy formatervezett, új fejlesztésű szeleptípus. A Zehnder ComfoValve Luna E125 szelep megjelenése semleges, a falsíkból alig emelkedik ki, zárófedele lefesthető.

A Zehnder ComfoValve Luna E125 szelep egy formatervezett, sapkás szűrővel opcionálisan szerelhető anemosztát, a nagy sikerű ComfoValve Luna S125 szelep tökéletes párja. A Zehnder ComfoValve Luna E125 szelep megjelenése semleges, a falsíkból alig emelkedik ki, zárófedele lefesthető.

Méretek:

  • Maximum légmennyiség elszívás esetén 45 m3/h
  • Átmérő D170 mm
  • CLRF és TVA rácsfogadóhoz alkalmazható

Dizájn

A ComfoValve Luna szelep iF díjas termék (díj a formatervezésért).

Videó

YouTube player

Szakkereskedők

Javasoljuk, hogy a terméket valamelyik minősített szakkereskedőtől vagy kivitelezőtől vásárolja meg. Ők készítenek teljes körű árajánlatot, amely igény szerint magában foglalhat mindent a tervezéstől a beüzemelésig.

A hivatalos szakkereskedők, kivitelezők listájáért kattintson ide.

Ön szakember? Épületgépész vállalkozó? Ha szeretne a Zehnder termékekkel foglalkozni, kérem keressen minket: kapcsolat

Garancia

Önálló termék vásárlása esetén a magyar törvényi szabályozásnak megfelelő (értékfüggő) jótállást nyújt a termék eladója. 2019-től minden központi hővisszanyerő gép beüzemelés köteles! A jótállás a beüzemelés napjától kezdődik, de a központi gépet a vásárlástól számított hat hónapon belül be kell üzemeltetni!

Gyári rendszer garancia

Teljes központi szellőztető rendszer vásárlása esetén 5 év garancia igényelhető, amelyet a német gyártó biztosít. Ez a gyári szolgáltatás nem automatikus, a feltételek teljesülése esetén biztosítjuk, ha az ügyfél igényli. A szükséges adminisztráció és egyéb feltételek teljesítésében a minősített szakkereskedő partnerek nyújtanak segítséget!
5 ev gyari garancia Zehnder

További feltételekért, információkért kattintson ide.