Zehnder ComfoGrid Linea résbefúvó

A Zehnder ComfoGrid Linea résbefúvó elegáns megjelenésű, univerzálisan használható légtechnika elem. Három különböző felülettel kapható, így stílusosan és diszkréten elhelyezhetők bármilyen belső térben.

A Zehnder ComfoGrid Linea résbefúvó elegáns megjelenésű, univerzálisan használható légtechnika elem. Három különböző felülettel kapható, így stílusosan és diszkréten elhelyezhetők bármilyen belső térben.

Elhelyezés

A Zehnder ComfoGrid Linea szerelhető mennyezetre, és oldalfalra elszívási pontként vagy befúvási pontként. Padlórácsként nem alkalmazható. A szereléshez CSB-P 400 vagy CSB-P 600 típusú elemeket kell használni, az alkalmazott ComfoGrid típustól függően (436 mm vagy 636 mm). A korábbi Lamina és Bilamina típusú légterelős résbefúvók is alkalmazhatók irányított levegő bejuttatására.

Megjelenés

A ComfoGrid három különböző felülettel kapható:

  • fényes fekete plexi (üveg)
  • fényes fehérplexi (üveg)
  • szálcsiszolt rozsdamentes acél

A felületek harmonizálnak egyes design radiátor felülettel (Zehnder Zenia, Zehnder Deseo Verso).

Méretek: 436 x 76 mm illetve 636 x 76 mm

Légtechnika adatok

CSB-P 600 dobozzal akár 90 m3/h is mozgatható. A CSB-P 600-hoz két Comfotube 90 csatlakozik, a CSB-P 400 dobozhoz két Comfotube 75 vagy egy Comfotube 90 (maximum 50 m3/h). Elszívási pontként használva szűrő is használható.

Tartozékok

Tartozékok

  • szűrő elszíváshoz
  • szerelőlemez álmennyezeti szereléshez
  • Comfotube 90 – 75 átalakító

Szakkereskedők

Javasoljuk, hogy a terméket valamelyik minősített szakkereskedőtől vagy kivitelezőtől vásárolja meg. Ők készítenek teljes körű árajánlatot, amely igény szerint magában foglalhat mindent a tervezéstől a beüzemelésig.

A hivatalos szakkereskedők, kivitelezők listájáért kattintson ide.

Ön szakember? Épületgépész vállalkozó? Ha szeretne a Zehnder termékekkel foglalkozni, kérem keressen minket: kapcsolat

Garancia

Önálló termék vásárlása esetén a magyar törvényi szabályozásnak megfelelő (értékfüggő) jótállást nyújt a termék eladója. 2019-től minden központi hővisszanyerő gép beüzemelés köteles! A jótállás a beüzemelés napjától kezdődik, de a központi gépet a vásárlástól számított hat hónapon belül be kell üzemeltetni!

Gyári rendszer garancia

Teljes központi szellőztető rendszer vásárlása esetén 5 év garancia igényelhető, amelyet a német gyártó biztosít. Ez a gyári szolgáltatás nem automatikus, a feltételek teljesülése esetén biztosítjuk, ha az ügyfél igényli. A szükséges adminisztráció és egyéb feltételek teljesítésében a minősített szakkereskedő partnerek nyújtanak segítséget!
5 ev gyari garancia Zehnder

További feltételekért, információkért kattintson ide.