Zehnder ComfoConnect kiegészítő automatika doboz

A Zehnder ComfoConnect kiegészítő automatika doboz alkalmas ComfoAir Q sorozatú hővisszanyerő gépekhez automatika feladatok ellátására.

A Zehnder ComfoConnect kiegészítő automatika doboz alkalmas ComfoAir Q sorozatú hővisszanyerő gépekhez, az alábbi automatika feladatok ellátására:

  • DC 0-10V vezérlőjelek fogadása (összesen négy darab)
  • Késleltetett, időzített kapcsoló jel fogadása (fürdőszoba kapcsoló)
  • Gyűjtött hibajel kimenet
  • Comfofond talajhőcserélő szivattyú és érzékelőjének kezelése
  • Utófűtő DC 0-10V vezérlőjel- és érzékelőjének kezelése

Az eszköz buszkábelen csatlakozik a ComfoAir Q géphez (Comfoconnect).

Szakkereskedők

Javasoljuk, hogy a terméket valamelyik minősített szakkereskedőtől vagy kivitelezőtől vásárolja meg. Ők készítenek teljes körű árajánlatot, amely igény szerint magában foglalhat mindent a tervezéstől a beüzemelésig.

A hivatalos szakkereskedők, kivitelezők listájáért kattintson ide.

Ön szakember? Épületgépész vállalkozó? Ha szeretne a Zehnder termékekkel foglalkozni, kérem keressen minket: kapcsolat

Garancia

Önálló termék vásárlása esetén a magyar törvényi szabályozásnak megfelelő (értékfüggő) jótállást nyújt a termék eladója. 2019-től minden központi hővisszanyerő gép beüzemelés köteles! A jótállás a beüzemelés napjától kezdődik, de a központi gépet a vásárlástól számított hat hónapon belül be kell üzemeltetni!

Gyári rendszer garancia

Teljes központi szellőztető rendszer vásárlása esetén 5 év garancia igényelhető, amelyet a német gyártó biztosít. Ez a gyári szolgáltatás nem automatikus, a feltételek teljesülése esetén biztosítjuk, ha az ügyfél igényli. A szükséges adminisztráció és egyéb feltételek teljesítésében a minősített szakkereskedő partnerek nyújtanak segítséget!
5 ev gyari garancia Zehnder

További feltételekért, információkért kattintson ide.