Zehnder ComfoAir Flex hővisszanyerős szellőztető

A Zehnder ComfoAir Flex ideális megoldást jelent a többlakásos házakban található lakásokhoz, ahol fontos a hatékony térkihasználás. Kompakt kialakításának és minimális - 1068 x 868 x 299 mm-es (H x SZ x M) - méretének köszönhetően a Zehnder ComfoAir Flex helytakarékos, mennyezetre történő beépítést tesz lehetővé, így harmonikusan illeszkedik bármely lakásba. A Zehnder ComfoAir Flex lenyűgöző teljesítményt nyújt 350 m³/h levegőmennyiséggel 200 Pa külső nyomáson, kellemes és egészséges beltéri klímát garantál. Ezenkívűl a Zehnder új, innovatív szellőzőegysége a piac bizonyítottan legcsendesebb ventilátoraival van felszerelve a kategóriájában.

Termékváltozatok:

 • ComfoAir Flex 250 normál vagy entalpia (páravisszanyerő) hőcserélős, az entalpia hőcserélős változat 2024-ben érkezik
 • ComfoAir Flex 350 normál vagy entalpia (páravisszanyerő) hőcserélős, az entalpia hőcserélős változat 2024-ben érkezik

Gyári listaárak és cikkszámok az Árlista-katalógusban.

Tulajdonságok:

A legjobb automatikusan beállított beltéri klíma egész évben. A Climate Switch® technológia által garantálva.

 • Csökkenti a szennyező anyagok bejutását a lakásba: továbbfejlesztett szűrőkoncepciójú szűrő, amely tiszta, friss levegőt juttat be az otthonába.
 • Az 1068 x 868 x 299 mm-es (H x SZ x M) minimális méretei lehetővé teszik a helytakarékos beépítést az álmennyezetbe, hogy harmonikusan illeszkedjen bármely lakásba.
 • Megnövelt kényelem a hihetetlenül csendes zajszintnek köszönhetően még teljes működés közben is.
 • Lenyűgöző teljesítmény kompakt kialakításban, akár 350 m³/h levegőmennyiséggel, 200 Pa külső nyomás mellett a kellemes és egészséges beltéri klíma garantálása érdekében.
 • Magas szintű hővisszanyerés rendkívül alacsony energiafogyasztással párosulva, az egyedi hőcserélő- és ventilátor technológiai innovációknak köszönhetően.
 • Egyszerű és kényelmes kezelés: a beépített WiFi kapcsolat közvetlen vezérlést tesz lehetővé a Zehnder ComfoControl alkalmazáson keresztül.
 • A túlzottan száraz és párás levegő csökkentése a páratartalom visszanyerésének köszönhetően a Zehnder entalpia hőcserélővel.
 • Rugalmasság és biztonság a tervezéshez és a telepítéshez, mivel egy egység kombinálja a jobb- és bal tájolást, amely a Zehnder ComfoControl alkalmazáson keresztül módosítható.
 • A mennyezetre történő rögzítés könnyű és rugalmas a 4 db 45 fokban elfordítható ívnek köszönhetően.
 • Gyors és egyszerű beüzemelés az állandó légáramlásnak köszönhetően, a Zehnder ComfoControl alkalmazás segítségével, amely végigvezeti a felhasználót a különböző lépéseken.

Videó

YouTube player

Szakkereskedők

Javasoljuk, hogy a terméket valamelyik minősített szakkereskedőtől, vagy kivitelezőtől vásárolja meg. Ők készítenek teljes körű árajánlatot, amely igény szerint magában foglalhat mindent a tervezéstől a beüzemelésig.

A hivatalos szakkereskedők, kivitelezők listájáért kattintson ide.

Ön szakember? Épületgépész vállalkozó? Ha szeretne a Zehnder termékekkel foglalkozni, kérem keressen minket: kapcsolat

Garancia

Önálló termék vásárlása esetén a magyar törvényi szabályozásnak megfelelő (értékfüggő) jótállást nyújt a termék eladója. 2019-től minden központi hővisszanyerő gép beüzemelés köteles! A jótállás a beüzemelés napjától kezdődik, de a központi gépet a vásárlástól számított hat hónapon belül be kell üzemeltetni!

Gyári rendszer garancia

Teljes központi szellőztető rendszer vásárlása esetén 5 év garancia igényelhető, amit a német gyártó biztosít. Ez a gyári szolgáltatás nem automatikus, a feltételek teljesülése esetén biztosítjuk, ha az ügyfél igényli. A szükséges adminisztráció és egyéb feltételek teljesítésében a minősített szakkereskedő partnerek nyújtanak segítséget!
5 ev gyari garancia Zehnder

 

 

 

További feltételekért, információkért kattintson ide.