Dizájn radiátorok

dizajn radiator zehnder

Fürdőszobai radiátor

A Zehnder fürdőszobai dizájn radiátor tökéletesen fűti fürdőszobáját bármely évszakban, a széles színválasztéknak és változatos dizájnnak köszönhetően biztosan megtalálja a fürdőszobájához tökéletesen passzoló modellt.

szobai radiator zehnder

Szobai radiátor

Egy Zehnder dizájn radiátor a legkorszerűbb gyártástechnológiát ötvözi a legmodernebb dizájnnal, hogy a szobai radiátor a megbízhatóság mellet otthona bármelyik szobájába illeszkedjen.

radiator kiegeszitok zehnder

Kiegészítő

Fürdőszobai vagy szobai dizájn radiátor kiegészítők teljes választéka A Zehndertől megszokott kiemelkedően jó minőségben.

Üzemmódok

Egy Zehnder dizájn radiátor többféle üzemmóddal kapható: lehet tisztán melegvizes vagy elektromos üzemű, de létezik vegyes üzemő radiátor is, ami választás szerint működtethető központi melegvizes rendszerre kötve és fűtőpatronnal is. Tudjon meg többet a radiátor üzemmódokról a gombra kattintva!

Zehnder Metropolitan Spa furdoszobai dizajn radiator 2

Vegyes üzemű radiátor

A vegyes üzemű dizájn radiátor a központi fűtési rendszerre is köthető (télen), vagy a beépített villamos fűtőbetéttel is működtethető (fűtési üzemen kívül). A rejtett, vagy a radiátor színével egyező fűtőpatront a gyárban építjük be a radiátorba, így a patron rejtve marad, illetve színe egyezik a radiátor színével. A felszereléskor beépített fűtőpatront a szerelő építi be a radiátorba.

Zehnder Toga furdoszobai dizajn radiator 7

Melegvizes üzemű radiátor

A melegvizes fűtési rendszerre köthető dizájn radiátor a legelterjedtebb, általános felhasználásra szánt radiátor.

Zehnder Zenia furdoszobai dizajn radiator 4

Elektromos radiátor

A Zehnder dizájn radiátorai sok esetben rendelhetők kizárólag elektromos kivitelben is. Ilyen radiátort javaslunk minden lakásba, ahol a fűtési rendszer nem képes 55 C° hőmérsékletű fűtési víz előállítására. Ezek a radiátorok felszerelésre készek, a gyárban hőátadó folyadékkal feltöltöttek, további feladata nincs velük a szerelőknek. A beépített fűtőpatron típusa adott, alacsonyabb árszintű modellekhez egyszerűbb, magasabb árszintű modellekhez nagyobb tudású fűtőpatronokat szerelünk.

Forgalmazók

Legyen viszonteladónk

Amennyiben érdekli a Zehnder dizájn radiátorok forgalmazása, keressen fel minket!