Multifunkciós fürdőszoba fűtőberendezésünk a Zehnder Zenia

Kezdődjön a reggel akár sportosan, egy frissítő zuhanyzással, akár az este hosszú, fényűző fürdőzéssel, az innovatív Zehnder Zenia multifunkcionális fürdőszobai fűtőberendezés biztosítja, hogy mindig rendelkezésre állnak a kényelmes, melegített törülközők, és a kellemes meleg is biztosított az Ön privát oázisban. Az okostelefonnal is vezérelhető Zehnder Zenia tökéletesen illeszkedik a fürdőszobájába. Az infravörös fűtött üvegajtóból származó sugárzó hő kényelmes beltéri légkört biztosít, míg a fokozott melegítés igény esetén gyors hőt biztosít. A textíliákat higiénikusan lehet szárítani a fűtött üvegajtó mögött. Ebben az esetben a gyors szárítás funkció jelentősen csökkenti a baktériumok felszaporodását a nedves fürdőszobai textíliákon, mivel a szárítási idő sokkal rövidebb. Akár két nagy törülközőt vagy négy kéztörlőt is elrejthetünk az ajtó mögött. Az új multifunkcionális fürdőszoba fűtés elegáns fehér vagy fekete színben kapható. A termék 2018-ban RedDot Design díjat nyert.

Zehnder RAD Zenia freisteller totale frontal closed black 01 Original reddot 65397 Office 70786A különféle hő- és komfort beállítások egyszerűen úgy érhetők el, hogy megérintik a kezelőpanelt az üvegfelületen. A funkciók a fűtött első felület infravörös sugárzó hő aktiválásához, a helyiség felmelegítéséhez (1000 W), a törölköző felmelegedése a testhőmérsékletre, mindössze öt perc alatt a fürdőszobai textilek gyors száradásáig. Az alkalmazás lehetővé teszi a napi és a heti programok egyedi konfigurálását okostelefon használatával, valamint a távirányító melegítő funkciójának elindításával.

A Zehnder Zenia gyors válaszidejének és beépített törölköző-felmelegedési és szárítási funkciójának köszönhetően a Zehnder Zenia tökéletesen ötvözi a padlófűtést új építéssel vagy felújítással. A különböző falra és falra szerelhető telepítések széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja a megfelelő megoldást szinte minden tervezési helyzethez: a modul a tulajdonosok, a telepítők és a tervezők számára jelentős tervezési szabadságot kínál a telepítés során a leggyakrabban tapasztalt fal- és a szegecsbe szerelt falszerkezetek, a falazatban (szilárd konstrukció), valamint az egyedi falra szerelhető vagy tervezett burkolattal, a fürdőszobai bútorokba történő beépítéssel.

Még több információ a termék adatlapon: Zehnder Zenia