Zehnder Kazeane fürdőszoba radiátor akció

Zehnder Kazeane Zehnder Kazeane

Hamarosan indul Kazeane akciónk!

Zehnder RAD Ribbon 160 050 black Connection Exclusive chrome middle Original 67081 towel white Office 70760

Megjelenés

A Kazeane egy Red Dot Design díjas termék, egyenesen a milánói King&Miranda formatervező műhelyből. Formavilága egyedülálló, mégis praktikus, mert a törölközők szárítására is bőséges hely marad egy nagyobb család számára is. Rendelhető színes, króm, fémhatású és fehér változatokban, többféle méretben. A tökéletes összhatás érdekében javasoljuk krómozott formatervezett szelepeink használatát.

Működés

Köthető központi fűtési rendszerre, és alkalmas vegyes üzemre is (Zehnder DBM fűtőpatronnal). Kizárólag elektromos változatben is rendelhető (szűkebb méretválasztékban). Az elektromos változat felszerelésre kész, az ár tartalmazza a fűtőpatront és a vezeték nélküli termosztátot is.

Bemutatótermek

Érdemes a Kazeane radiátort a valóságban megtapasztalni, mert a magas minőségi szint az apró részletekben rejlik. Látogassa meg a Zehnder forgalmazó partnerek bemutatótermét, ahol megtapasztalhatja a Zehnder Kazeane minőséget! Válasszon színt, amely leginkább illik fürdőszobájához! Kérje a színkártyákat és válogasson különleges színeinkből és felületeinkből, mint pl. a Black Matt, a Vulcanic, vagy akár a Flame Red.

Akció

Hamarosan induló akciónkban a Kazeane modellek nagy kedvezménnyel vásárolhatók meg! Minden modellt egyedileg gyártunk le. A fehér színű modellek 3-4 hét alatt, a nem fehér modellek 4-5 hét alatt készülnek el.

 

 

 

További műszaki információ 

A termék oldalán: Zehnder Kazeane